Menu
Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Dankzij de smartphone bent u altijd bereikbaar voor uw collega’s en klanten. Maar er is tegenwoordig zoveel mogelijk met uw smartphone. Hoe zet u deze zakelijk het beste in? Haalt u het maximale uit uw abonnement? En bedrijfsbrede belbundels, hoe zit dat precies? Zakelijk mobiel bellen en internetten regelt u bij ons gemakkelijk en snel.

Abonnementen

Er is een legio aanbod aan mobiele abonnementen. Wat past het beste bij uw organisatie? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons kunt u kiezen uit diverse oplossingen van alle toonaangevende providers. Er is altijd een type abonnement wat past bij uw organisatie.

Smartphones

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste smartphone te kiezen. Daarom staan wij voor u klaar om samen met u te kijken naar een oplossing die aansluit bij uw wensen. Zo weet u zeker dat u kiest voor een smartphone die past bij uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

Refurbished apparaten

Bent u op zoek naar krachtige smartphones zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Dan zijn refurbished iPhones een ideale mogelijkheid. Dit zijn iPhones die volledig gereviseerd en getest zijn. U ontvangt bovendien twee jaar garantie op deze toestellen. Met refurbished iPhones bespaart u aanzienlijk op uw kosten.

Accessoires

Naast mobiele hardware en abonnement kunt u ook bij ons terecht voor de belangrijkste telefonieaccessoires. U vindt bij ons een breed assortiment aan onder andere beschermhoesjes, oplaadkabels en carkits.

 

Wilt u meer weten over mobiele telefonie?

Neem vandaag nog contact op met het Business center bij u in de regio!

Vind uw Business center