Menu

Vijf wetenswaardigheden over vast-mobielintegratie

Veel zakelijke IT staat tegenwoordig in het teken van mobiliteit. Daardoor zijn we in staat altijd en overal gebruik te maken van deze oplossingen. Dat geldt ook voor zakelijke telefonie. Een goed voorbeeld daarvan is vast-mobielintegratie, ofwel VaMo. Een vijftal feiten over deze eenvoudige maar effectieve telefonieoplossing.

VaMo vergroot uw bereikbaarheid
VaMo is de integratie van uw vaste en uw mobiele telefoon. Concreet betekent dit dat u op beide apparaten bereikbaar bent op een vast zakelijk nummer. Bent u niet in de buurt van uw vaste lijn, dan komen de oproepen op uw mobiele telefoon binnen. Daardoor vergroot u heel eenvoudig uw bereikbaarheid. Dat zorgt voor nog effectiever contact met collega’s en klanten.

Eén voicemail voor vast en mobiel
Het kan natuurlijk altijd zijn dat u een oproep niet kunt beantwoorden. Het is dan wel zo fijn als u gewoon één voicemail hebt. VaMo maakt het mogelijk. U profiteert van één nummer voor vast en mobiel, dus ook één voicemail. Zo hebt u altijd overzichtelijk wie er heeft gebeld en kunt u daar snel op inspelen. Ook op die manier optimaliseert u uw klantcontact.

Oplossing voor mobiele medewerkers

De grotere bereikbaarheid die VaMo biedt maakt de oplossing zeer geschikt voor de mobiele medewerker. De flexibiliteit die VaMo met zich meebrengt sluit immers perfect aan bij locatieonafhankelijk werken.

VaMo leidt tot kostenbesparing
VaMo maakt uw mobiele telefoon onderdeel van uw telefooncentrale in de cloud. Bevindt u zich binnen het bedrijfsnetwerk, dan belt u automatisch via wifi in plaats van uw mobiele bundel. En dat kan algauw leiden tot een interessante kostenbesparing.

Administratief overzicht
VaMo is beschikbaar via één provider, waardoor u ook maar één contract hebt voor vast en mobiel. Dat biedt veel administratief gemak. Uw vaste maandelijkse kosten zijn eenvoudig inzichtelijk, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.


Tags: Mobiliteit Vast-mobielintegratie